Really useful english IDIOMs
صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  

نويسنده موضوع: Really useful english IDIOMs  (دفعات بازدید: 950 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
mina
مدیر انجمن

امتياز: 8
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 59

ديدن مشخصات نمايش تاپيك هاي شروع شده توسط اين كاربر.
« پاسخ #15 : 08 شهريور 1388,ساعت 22:58:56 »

اختیار دارید....

چشم.پس مثل متن خط به خط ترجمه میکنم که دچار مشکل نشید.

یک idiom چیست؟

یک idiom اصطلاحی با معنی خاص است. مانند over the moon یا pulling someone's leg .

I'm over the moon یعنی من خیلی خرسند و راضی هستم .

I'm just pulling your leg یعنی من شوخی کردم .

وقتی شما یک idiom میبینید یا میشنوید، ممکن است معنی همه ی کلمات موجود در آن را بدانید (بالا، ماه ،کشیدن و غیره ) اما ممکن است معنی اصطلاح را ندانید.

چرا idiomها مفید و سودمند هستند ؟

idiomها در صحبت های انگلیسی و در نوسته های غیر رسمی انگلیسی بسیار رایج هستند ، بنابراین، این مهم و جالب است که آن ها را یاد بگیریم .

در صحبت های انگلیسی، آن ها در موقعیت های بسیاری مورد استفاده قرار میگیرند و سودمندند، از مکالمات دوستانه تا قرار ملاقات بیزینس و کاری.

در نوشته های انگلیسی، آن ها بیشتر در روزنامه ها رایج هستند به این دلیل که نویسنده ها میخواهند سرفصل ها (عنوان ها ) و مقالات جالب و سرزنده و بانشاط باشند.  

خارج شده است

کسی که در زندگی چرایی دارد با هر چگونه خواهد ساخت....!
mina
مدیر انجمن

امتياز: 8
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 59

ديدن مشخصات نمايش تاپيك هاي شروع شده توسط اين كاربر.
« پاسخ #16 : 11 شهريور 1388,ساعت 02:06:14 »

Idioms about people
اصطلاحات در مورد مردم

1.brains and beauty

A Hollywood actress once met the British philosopher,Bertrand Russell.Whereas he was quite ugly,she turned heads wherever she went.she was rather full of herself and said to russell, "they say I'm the most beautiful woman in the wordr, and I hear you're the smartest man. Imagine if we had a child with your brains and my beauty. "
Russell, who was never lost for words ,replid, "Imagine if it had my beauty and your brains. "

....................................................................

• turn heads  :  attract a lot of attention
جلب توجه کردن

• full of yourself : to pleased with yourself
از خود راضی

• lost for words : not knowing what to say
زبونش بند اومده - نمیدونه چی باید بگه

....................................................................

ترجمه متن

یکبار، یک هنرپیشه هالیوود یک فیلسوف بریتانیایی را ملاقات کرد ، برت راند راشل. با اینکه او (مؤنث) خیلی زشت بود هر جا که میرفت جلب توجه میکرد . او خیلی از خود راضی و مغرور بود و به راشل گفت : " آن ها

میگویند من زیباترین زن در جهان هستم و من شنیده ام شما زیرک ترین (باهوش ترین) مرد هستید . تصور کنید اگر ما  فرزندی داشتیم با هوش و مغز شما و با زیبایی من چه میشد. "
راشل که زبانش بند آمده بود (نمیدانست چه بگوید) پاسخ داد : " تصور کنید اگر اون (فرزند) زیبایی من و مغز شما را داشت... " سورپرايز

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

روزبه حدادپور

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است

کسی که در زندگی چرایی دارد با هر چگونه خواهد ساخت....!
صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
فرهنگ اصطلاحات يک زن طنز emitis 0 255 آخرين ارسال 16 ارديبهشت 1387,ساعت 10:46:04
توسط emitis
۱۳ عضو بدن انسان که هیچ کاربردی ندارند دانستنی ها emitis 0 142 آخرين ارسال 30 خرداد 1387,ساعت 08:22:52
توسط emitis
کليدهای کاربردی برای کار در محيط اينترنت اینترنتی emitis 0 245 آخرين ارسال 06 تير 1387,ساعت 06:59:00
توسط emitis
اصطلاحات تلفن همراه مباحث عمومی تلفن همراه mehdi 0 229 آخرين ارسال 06 تير 1387,ساعت 12:36:09
توسط mehdi
14 ترفند کاربردی در مرورگر Opera اینترنتی mehdi 0 230 آخرين ارسال 06 تير 1387,ساعت 21:39:49
توسط mehdi

تبادل لینک : گروه دردسترس با تمامی سایت ها و وبلاگ های فعال تبادل لینک می کند
انجمن جامع دردسترس | دانلود فیلم با لینک مستقیم | وب سایت اساتید ودانشجویان کامپیوتر ایران | انجمن گفتگوی سل تی تی | شبکه کامپیوتر ایران | p30p30
پاسخ تبيان | گروه ثقلين يزد | مرکز خدمات موسیقی دلفان آتش| دانلود کتاب الکترونیکی | نیوز پرس

توجه: اگر در صفحه اي كه مي بنيد هيچ آيتم گرافيكي نمايش داده نشده است عبارت ‏‏‏‏‏ ?وپ يا ?وپ2 را از انتهاي آدرس اين صفحه در نوار آدرس حذف نماييد
if this page have not any graphic ; please delete ?wap or ?wap2 from page's url in address bar